Valutor:
Sverige
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0
Billiga skor Outlet
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Du kommer att kunna få tillgång till de flesta delar av denna webbplats utan att registrera dina uppgifter hos oss. Vissa delar av denna webbplats är endast öppen för dig om du registrerar dig. Vi kan ändra dessa villkor när som helst genom att uppdatera detta meddelande. Du bör kontrollera denna webbplats från tid till tid att granska de aktuella villkor, eftersom de är bindande för dig. Vissa bestämmelser i dessa villkor kan åsidosättas av andra juridiska meddelanden eller villkor som finns på särskilda sidor på denna webbplats. Om du inte vill acceptera några nya villkor efter att vi har meddelat, bör du inte fortsätta att använda denna webbplats.

DIVERSE

Du får inte överlåta, underlicensiera eller på annat sätt överföra någon av dina rättigheter enligt dessa villkor. Om någon bestämmelse i dessa villkor hittas av någon behörig domstol vara ogiltig, kommer ogiltighet av denna bestämmelse inte påverka giltigheten av de återstående bestämmelser som skall fortsätta att ha full kraft. Endast parterna i dessa villkor kan försöka genomdriva dem under kontrakt (tredje parts rättigheter) Act 1999.

SERVICE ACCESS

Samtidigt som vi strävar efter att se till att denna webbplats är normalt tillgängliga 24 timmar om dygnet, kommer vi inte hållas ansvariga om av någon anledning denna hemsida är otillgänglig vid någon tidpunkt eller under någon tidsperiod. Tillgång till denna webbplats kan tillfälligt och utan förvarning, i händelse av systemfel, underhåll eller reparation eller av orsaker som ligger utanför vår kontroll.

REGISTRERING 1. För att registrera sig på denna webbplats måste du vara över arton år.

2. Varje registrering är för en enda användare. Vi tillåter inte dig att dela ditt användarnamn och lösenord med någon annan person eller med flera användare i ett nätverk.

3. Ansvaret för säkerheten i alla lösenord som utfärdats vilar med dig och om du vet eller misstänker att någon annan känner till ditt lösenord, bör du kontakta oss omedelbart.

4. Vi kan avbryta eller dra in din registrering omedelbart på vår rimliga gottfinnande eller om du bryter mot någon av dina skyldigheter enligt dessa villkor.

DEMENTI

Samtidigt som vi strävar efter att se till att informationen på denna webbplats är korrekt, garanterar vi inte riktigheten och fullständigheten av material på denna webbplats. Vi kan göra ändringar i material på denna webbplats, eller de produkter och priser som beskrivs i det, när som helst utan förvarning. Materialet på denna webbplats kan vara inaktuell, och vi gör ingen skyldighet att uppdatera sådant material.

Storsäljare

ASICS Herr Split Second 9 Brottning Skor Red/Silver/Svart ASICS Herr Split...
S.Kr 1,081.20  S.Kr 648.74
Brooks Dam PureFlow 4 Löparskor Svart/Antracit Brooks Dam PureFlow...
S.Kr 1,347.90  S.Kr 808.74
Brooks Herr PureConnect 4 Löparskor Svart/High Risk Red/Silver Brooks Herr...
S.Kr 1,272.72  S.Kr 763.63
Adidas Outdoor Herr Terrex Swift R GTX Vandringsskor Svart/mörkgrå/krita Vit Adidas Outdoor Herr...
S.Kr 1,491.51  S.Kr 894.91
Brooks Dam Adrenaline GTS 16 Löparskor Svart/Antracit Brooks Dam...
S.Kr 1,420.38  S.Kr 852.23
ASICS Herr JB Elite V2.0 Brottning Skor Jet Blå/Guld/Red ASICS Herr JB Elite...
S.Kr 1,122.17  S.Kr 673.32
Adidas Herr Adissage Slide Sandaler Svart/Vit Adidas Herr...
S.Kr 616.14  S.Kr 369.70
ASICS Dam GEL-Linkmaster Golfskor Vit/Raspberry/Gunmetal ASICS Dam...
S.Kr 1,347.90  S.Kr 808.74
Du har IP-adress: 3.92.92.168     adidas sneakers , adidas originals superstar , asics kayano , asics gt , brooks ghost